« Back

TantraTanárnő

(39)

not yet rated
+36702052564
Hungary
Budapest
Budapest XIII. kerület

Do not receive messages

Last seen:
2020.04.07.
NOW AVAILABLE!
Monday: 8:00- 23:00 available
Tuesday: 8:00- 23:00 available
Wednesday: 8:00- 23:00 available
Thursday: 8:00- 23:00 available
Friday: 8:00- 23:00 available
Saturday: 9:00- 23:00 available
Sunday: 9:00- 23:00 available
We can meet:
My place
Escort companion:
No
Age:
39 years old
Height:
165 cm | 5 ft 4.96 in
Weight:
89 kg | 196 lb
Bust:
Big
Shape:
Plump
Hair color:
Brown
Eye color:
Blue
Sexual orientation:
Heterosexual
Can be found here:
rosszlanyok.hu

.
.
.
Vivi vagyok. INGYEN BESZÉLGETÜNK EU1-ben, korlátlan a telefonos csomagom, de csak számkijelzéssel fogadok hívásokat!
HONLAPOMon részletes tájékoztató: www.tantratanarno.hu kto.hu
Általános tájékoztató

Nagyon örülök, hogy érdeklődsz a tantraszex iránt, különlegessé, kiváló szeretővé tesz, megalapozod vele a boldogságod hosszú távon.
A férfi boldogságához a nő boldogságán keresztül vezet az út, annak pedig a szerelmi energiák fejlesztése és megőrzése az alapja!

S I K E R : 14 éve _2, 5 órás MASZTURBÁLÁSI GYAKORLAT betanítása 100%os GARANCIÁVAL
Személyesen és online-on is lehetséges.

Ha már eleged van a semmitérő jól hangzó reklám szövegekből és a kárt okozó bogyókból, a lehúzós filozófia tanfolyamokból, a haszontalan lelkizésből, a szakemberek sajnálkozásából, a masszázsok eredménytelenségéből, a tehetetlenségedből és a kudarcaidból, akkor a módszeremmel kivétel nélkül rendbe jössz. Tökéletesen irányítod magadat.

KUDARCAIDNAK VÉGE, megszabadulsz a KORAI MAGÖMLÉS, merevedés, libidó, potencia zavar és impotencia problémájától, mégpedig az idegrendszer szintenkénti áthangolásával és orgazmus kontrollal, erre azért van szükség, mert a rossz reflexek és energia hiány egymásra épülnek, rétegesen jelentkeznek, speciális edzést igényel.

A gyakorlat sorozat a túlérzékenység csökkentésére, izgalom irányítására és közben potencia erősítésére (hosszabb folyamat) tanít be!

Ez nem erotikus masszázs és nem szex, hanem ez a szexuál-bioenergetika és neurológia legmagasabb szintje, van lehetőség próbára dupla kezes, csavaros lingam-masszázzsal, amint alkalmas vagy.

A módszert kb 5000 magyar emberrel fejlesztettük ki 14 év alatt és 100%-ban hatékony (kivétel sérült idegek esetén). Napi 1, 5 órás edzések betartása, szorgalom, kitartás, türelem szükséges.
Edzés közben tilos bármilyen módon fantáziálgatni, mert extra gyorsító és irányíthatatlan hatása van. De az is előfordul, hogy már annyira gyenge a potencia, hogy fantáziával tökéletes (még működik), nővel ellenben cserbenhagy.
Labor leleteink vannak az állapot javulására.

Vigyázat! Neves szakértők, orvosok, szexológusok, szexterapeuták, pszichológusok azt állítják, hogy érzelem és lelki világ alapú a szexuális képesség működése. NEEEM!
Energia és reflex alapú a szex, az energiát fel tudod tölteni, a rossz reflexeket meg tudod szüntetni.
Kivétel nélkül MINDENKINÉL MŰKÖDIK érintésre, miután feljavult az állapotod.

Várlak valódi szexuálbioenergetikai szakértelemmel.
Iskoláim: Egészségügyi és Természetgyógyász modul valamint később az Akupresszúra képzés tanfolyamokat végzem. Általános vegyész vagyok (+1 év egyetem), Bioenergetikai, Pszisebészet, Extraszens, Intraszensz, Regresszió, Progresszió, Lélekgyógyászat, Auralátás Természetgyógyászati tanfolyamokat, 9 Kineziológia tanfolyamot, Reiki 1-et végeztem.

Want to meet:
men


The advertiser does not yet have an assessment